دستهبندی نشده
مرگ در راه زیارت – مرگ زائر امام حسین چه حکمی دارد؟
در این نوشتار به همراه سند می خواهیم بدانیم مرگ زائر در راه زیارت از نظر معصوم چگونه است و پاسخ آن را از امام باقر برای شما بیاوریم.
محصولات مرتبط با زیارت عاشورا
در ارتباط با ثواب زيارت امام حسين(ع) از امام باقر(ع) چنين نقل شده است:
اگر مردم ميدانستند که در زيارت قبر حسين بن على(ع) چه اجر و ثوابى است، حتماً از شوق و ذوق قالب تهى ميکردند و به خاطر حسرتها نفسهايشان به شماره افتاده و قطع خواهد شد.
راوى ميگويد گفتم: در زيارت آنحضرت چه اجر و ثوابى است؟!
حضرت فرمودند: کسى که از روى شوق و ذوق به زيارت آنحضرت رود خداوند متعال هزار حجّ و هزار عمره قبول شده برايش مينويسد، اجر و ثواب هزار شهيد از شهداي بدر، اجر هزار روزهدار، ثواب هزار صدقه قبول شده، ثواب آزاد نمودن هزار بنده که در راه خدا آزاد شده باشند برايش منظور ميشود و پيوسته در طول ايام سال از هر آفتى که کمترين آن شيطان باشد محفوظ مانده و خداوند متعال فرشته کريمى را بر او موکّل کرده که وى را از جلو و پشت سر و راست و چپ و بالا و زير قدم، نگهدارش باشد.
و امام می فرماید که اگر مرگ در راه زیارت باشد چه خواهد شد؟
اگر در اثناء سال فوت کرد فرشتگان رحمت الهى بر سرش حاضر شده و او را غسل داده، کفن نموده، برايش استغفار و طلب آمرزش کرده، تا قبرش مشايعتش نموده و به مقدار طول شعاع چشم در قبرش وسعت و گشايش ايجاد کرده و از فشار قبر در امانش قرار داده و از خوف و ترس دو فرشته منکر و نکير بر حذرش ميدارند و برايش درى به بهشت ميگشايند و کتابش را به دست راستش ميدهند و در روز قيامت نورى به وى داده ميشود که بين مغرب و مشرق از پرتو آن روشن ميگردد و منادى نداء ميکند:
اين کسى است که از روى شوق و ذوق امام حسين(ع) را زيارت کرده، و پس از اين نداء، احدى در قيامت باقى نميماند مگر آنکه تمنّا و آرزو ميکند که کاش از زوّار حضرت ابا عبد اللَّه الحسين(ع) ميبود.
سند حدیث: ابن قولویه، جعفر بن محمد، کامل الزیارات، محقق، مصحح، امینی، عبد الحسین، ص ۱۴۲- 143، نجف اشرف، دار المرتضویة، چاپ اول، 1356ش؛ کامل الزیارات، ترجمه، ذهنى تهرانى، محمد جواد، ص 469، تهران، پیام حق، چاپ اول، 1377ش.
>>>>برای خرید صلوات شمار دیجیتالی کلیک کنید.<<<<